Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își invita oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare.
Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!

Drumul mirodeniilor trece pe la Restaurantul Casa de ceai

Bine ați venit la Castelul Bran, ne bucurăm să ne fiți oaspete!

Sperăm că v-ați bucurat din plin de Bran, de aerul curat, de natura uimitoare a locului, de vechea fortăreață medievală, reședință nocturnă a legendarului Conte Dracula și casă de suflet a Reginei Maria. Ar fi păcat să ratați ultima tușă în acest tablou perfect de vacanță, un popas memorabil la Restaurantul Casa de ceai.

Toate drumurile trec prin Bran: dinspre trecut și viitor și invers, dinspre est spre vest și înapoi, frontieră care desparte și unește în aceeași măsură drumuri străbătute necontenit de sunete, culori și arome. La această frontieră intrați în aventura culinară în care oala noastră, plină de personalitate, fierbe pe foc bucăți din istoria locului, pentru a pune în farfurie o mâncare delicioasă. Cum ar fi: supele dublu-concentrate având în ele clătite aromatizate, tăiate fâșii-fâșii, cu nucșoară și tarhon; ciorbele românești, gătite cu leuștean și cimbru; preparatele care își au originea în lumea satului, dar care au fost adaptate în bucătăriile nobililor: vită, rață, curcan, miel și pește cu legume de sezon sau brânză mirositoare, învăluite într-o varietate de arome, cu lămâie sau fructe de pădure, pudrate cu mentă, coriandru, șofran și cimbrișor; preparatele vegetariene proaspete și pline de savoare.

Drumul mirodeniilor se încheie, firesc, cu un desert surprinzător, în care s-au strecurat sosul de zmeură, dulceața de lapte, pudra din petale de trandafiri. Și pentru că vă aflați într-un loc legendar, vă oferim prăjitura ”Ritual”, să vă amintească bob cu bob de puterea omului de a reveni generație după generație, la aceleași răscruci de drumuri pe care le-a iubit.

Rezervă o masă!

Mai multe detalii la: +40 268 237 700

Miercuri, Martie 22, 2023

Despre noi

Restaurantul CASA DE CEAI face, în funcție de context și de audiență, trecerea imperceptibilă, firească, de la muzica jazzy&lounge la sonorități mai puțin accesibile, de la teatru la stand-up comedy, de la show-uri culinare la degustări de vinuri.

De la Halloween la Ziua Recoltei, de la Ziua Femeii la Sărbătorile Pascale, de la Ziua Copilului, la Crăciun și Anul Nou, toate evenimentele din calendarele laice și din cele creștine, precum și toate evenimentele private vor fi prilejuri nenumărate pentru clienții cu apetit pentru rafinament să declare: ”Restaurantul CASA DE CEAI, un loc de neuitat!”

Contact

Strada General Traian Mosoiu Nr. 24, Bran, Brașov, România - În Parcul Regal al Castelului Bran
+40 268 237 700
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PROGRAM

Luni: 12 - 19
Marți–Duminica: 9 - 19